Seminerli kültür gezisi

Pembe izler derneği üyeleri, Mardin'e giderek kadınları jinekolojik kanserlerin türleriyle ilgili bilinçlendirmek üzere bir seminer düzenledi

Seminerli kültür gezisi

Kanser türlerinde erken teşhisin tedavi başarısını yükseltmesinden yola çıkan Pembe İzler Derneği, Mardin'de kadınlarla bir araya gelerek jinokolojik kanser türleri ile ilgili bilgilendirme semineri düzenledi. Ünlü isimlerin destek verdiği ve 10 bin kadına ücretsiz jinekolojik kanser taramasının yapılması hedeflenen Pembe Rota Projesi kapsamında dernek üyeleri, yumurtalık, rahim ve rahim ağzı kanserleri hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla Mardinli kadınlarla buluştu. Artuklu Üniversitesi'nde Ece Vahapoğlu moderatörlüğünde düzenlenen etkinliğe Pembe İzler Derneği Başkanı Arzu Karataş'ın yanı sıra çok sayıda uzman hekim konuşmacı olarak katıldı. Mardin gezisine katılan Öykü Karadeniz'in doğum günü geziye denk gelince kızı Dilhan Karadeniz annesine sürpriz yaparak akşam yemeği sonrası doğum günü organize etti. Katılımcılar Mardin ve çeverisinde kültür gezisi de yaptı.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.