Süper Kanlı Kurt Ay Tutulması'nın burçlar üzerindeki etkisi

Süper Kanlı Ay Kurt Tutulması burçlarda nasıl değişiklikler yapacak?

Süper Kanlı Kurt Ay Tutulması'nın burçlar üzerindeki etkisi

Yeni yıl ilk ay tutulması bu sabah gerçekleşti. Süper Kanlı Kurt Ay Tutulması adı verilen bu doğa olayının burçları nasıl etkilediği merakla araştırılmaya başlandı. Dünyanın Güneş ile Ay'ın arasına girmesi tutulmayı meydana getirir. Güneş'in ışınları Ay'a yansıdığından kızıl bir görünüm alır, bu nedenle kanlı ay denir. Bu sene farklı olarak kurt kelimesi de eklendi bunun nedeni ise Kızılderili kültürüne göre Ocak ayında gerçekleşen dolunay tutulmasında kurtları ulaması olmuştur.

Genel itibariyle uzman yorumlarına bakıldığında Süper Kanlı Kurt Ay Tutulması, burçları olumlu yönde etkiliyor. Koçlar kariyer anlamında güzel gelişmelerle karşılaşabilir. Boğalar ani kararlar, yenilikler yapabilir. İkizler mal sahibi olabilir. Yengeçler bazı olayları yeniden yaşayabilir. Aslanlar ticaret açısından şanslı bir yıl geçirebilir. Başaklar ruh eşini bulabilir. Terazi burçları geçmişte yaşadığı olumsuz olayları şifalandırabilir.

Akrep burçları ekstra kazançlar elde edebilir. Yay burcu tutulmayla birlikte cesaretlenecek, istediklerini daha kolay elde edebilecek. Oğlaklar gelişim için daha fazla vakit bulacaklar. Kovalar yeni kararlar alıp uygulayacak. Balıklar ise geçmişteki olaylarla yeniden karşılaşabilir. Bir sonraki Kanlı Ay Tutulması'nın 2021 yılında gerçekleşmesi bekleniyor. Bu harika doğa olayı ne yazık ki Türkiye'den izlenemiyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.