Bir kadın bir erkek omuz omuza 8 Mart'a destek verdi

‘Maslak 1453 Event Hall’, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ için çok özel bir etkinlik hazırladı ve Avusturya’nın kuraldışı Gauguin’i Schanitta Şant Miksch ve Karadeniz’li ressam Adil Salih’in eserlerini ‘Bir Kadın 1 Erkek Omuz Omuza’ adlı sergide buluşturdu.

Bir kadın bir erkek omuz omuza 8 Mart'a destek verdi

Mart ayının sonuna kadar 12:00-19:00 saatlerinde sanatseverleri ağırlayacak olan serginin açılış kokteyli ise aralarında Ali Ağaoğlu, Ayten Alpar, Rose Kar, Tamer Levent ve İlkim Karaca gibi iş dünyası ile sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Davetliler ile tek tek ilgilenen ve eserleri hakkında bilgi veren Schanitta Şant Miksch, 'Benim için sanat sessizliğin somut biçimi. Saldırgan çizgiler, göz kamaştırıcı renklerin hücumu ve sanatsal serbestlik duygusu. Mesele doğayı kopyalamak değil, duyguları ifade etmek şeklinde konuştu.

Deniz Güler, Selin Kar Yılmaz, Rose Kar, Selma Emkin, Esra Şan

Ayten Alpar

Ali Ağaoğlu, Tamer Levent, Schanitta Şant Miksch

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.