Aslıhan Karalar Lordlar Kamarasında

Londra’da eğitimini sürdüren Aslıhan Karalar, Baroness Hussein-Ece Obe’nin ev sahipliğinde, The House of Lords (Lordlar Kamarası)’nda gerçekleşen davette İngiltere’de yaşayan alanında başarılı Türk kadınları ile bir araya geldi.

Aslıhan Karalar Lordlar Kamarasında

İngiltere'nin Türkiye Büyükelçisi Ümit Yalçın ve eşinin de katıldığı etkinlikte konuşmacılar dünya üzerinde kadının iş hayatı, sanat, politika alanlarında daha etkin olması için yapılan çalışmalardan bahsetti. İngiltere'de Brexit anlaşmasının parlementoda oylandığı bu süreçte yüzden fazla başarılı iş kadını sözkonusu toplantıya katılım sağladı.

Britanya'daki Türk Kadınları Derneği'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle organize ettiği Lordlar Kamarasındaki etkinliğe katılan Aslıhan Karalar, 2017 yılında Paris'te düzenlenen Best Model of the World yarışmasında elli ülke arasında kraliçe seçilerek Türkiye'ye birincilik getirmişti. Yurt dışındaki bu tür organizasyonların Türk kadınının gücünü, vizyonunu ve konumunu dünyaya anlatabilmek açısından çok önemli olduğunu belirten Aslıhan Karalar, son olarak Ay Yapım'ın Hilal Saral yönetmenliğinde çekilen Şahin Tepesi dizisinde rol aldı. Genç ve güzel oyuncu yakın zamanda, kabul edildiği Londra Film Akademisi'ndeki eğitimlere katılarak oyunculuk kariyerini güçlendirecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.