'İlk 3 gün'ü kaçırmayın!

'İlk 3 gün'ü kaçırmayın!

'Benzersiz her şey dahil' konseptiyle, kilometrelerce uzanan pistleri, keşif turları ve yepyeni kış sporu aktiviteleriyle, Fransa, İsviçre ve İtalya'nın ünlü kayak merkezlerinde konumlu 25'ı aşkın tesisinde eşsiz deneyimler yaşatan Club Med, en iyi fiyat garantili 'ilk 3 gün kampanyası'nı 26 Mart'ta başlatıyor. 2020 kış satışlarının yapılacağı kampanya İle, noel, yılbaşı ve sömestr haftaları dahil, tüm ulaşım dahil paket programları, avantajlı sabit kur ve net yüzde 15 ek indirimle satın alabileceksiniz. Club Med ayrıca, ilk 3 gün kampanyası'nda, 6 taksit ve 25000 mil puan fırsatı da sunacak. Dilediğiniz havayolu ulaşım dahil, 7 gece konaklama, her yaşa ve her seviyeye uygun 5 gün grup kayak dersleri, 6 gün ski pass, çocuk ve genç kulüplerı hizmetleri, gece şovları, zorunlu seyahat ve tüm vergilerin de dahil olduğu paketlerin yüzde 50'sini rezervasyon anında, geri kalanını ise gidiş tarihinize bir ay kala ödeyebileceksiniz.

Siirt seferleri başladı
Türkiye'nin dört bir yanındaki 49 noktaya uçan Türk Hava Yolları (THY), İstanbul - Siirt seferlerini 6 Mart'ta başlattı. Siirt havaalanında yaklaşık iki yıldır süren çalışmaların tamamlanması akabinde havaalanına ilk uçuşu THY gerçekleştirdi. THY'nin modern uçak filosunda bulunan A319 tipi uçaklarla gerçekleştirilecek Siirt seferleri, ortalama 2 saat 20 dakika sürecek. Türklerin Anadolu'daki ilk yerleşim yerlerinden biri olan Siirt, bereketli toprakları, köklü tarihi ve kültürel zenginlikleri ile öne çıkıyor. Sağlarca Kaplıcası, Ulu Cami ve Botan Mağaraları, şehrin doğal ve kültürel zenginliklerinden sadece birkaçı...

Sıra dışı bir spa deneyimi
Haliç'te yer alan ve 'ulaşılabilir lüks' kavramını ilke edinen Lazzoni Hotel, 'Onni Spa' ile de farkını ortaya koyuyor. 650 metrekarelik spa'da, 60 metrekarelik kapalı havuz, masaj odaları, sauna, jakuzi, buhar odası, dinlenme odası, ılıklık alanı ve özel kabin ile birlikte toplam altı kurnalı Türk hamamı yer alıyor. Spa'daki vip masaj odası ise keşfedilmeye değer; İçerisinde bir adet çift masaj yatağı, jakuzi, sauna ve dinlenme alanı bulunuyor. Onni Spa'da, İsveç masajı'ndan miyoterapi'ye, baş masajı'ndan refleksoloji'ye, spor masajı'ndan antistres masajı'na kadar birçok seçenek bulunuyor.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.