Usta yönetmenden iddialı film

Trump’ın politikalarını boykot etmek için Oscar ödülünü almaya gitmeyen İranlı yönetmen Asghar Farhadi’nin yeni filmi beyazperdede...

Usta yönetmenden iddialı film

SADİ ÇİLİNGİR sadicilingir@ sadibey. com / www.sadibey. com

Oscar ödüllü yönetmen Asghar Farhadi, bu kez sinema dünyasının tanınmış oyuncuları Penelope Cruz, Javier Bardem ve Ricardo Darin'i bir araya getiriyor. İspanya'da çektiği 'Herkes Biliyor'da Asghar Farhadi, kaçırılma olayı ve mutsuz aile fertleri arasındaki olayların yanı sıra, önceki filmlerinde olduğu gibi karakterlerin karmaşık geçmişleri ve arzularını filmin ana meselesi olarak ele alıyor.

Buenos Aires'te yaşayan Laura, kız kardeşinin düğünü için çocuklarıyla birlikte İspanya'daki köyüne gider. Bu mutlu buluşma, aile ve eski tanıdıklarla birlikte kutlanırken Laura'nın büyük kızı kaçırılır. Ancak yaşananların sorumluları araştırıldıkça, hem aile fertleri hem de köy ahalisi arasında bir takım gerginlikler yaşanmaya ve geçmişte saklı kalmış kirli sırlar su yüzüne çıkmaya başlar. Birçok Farhadi filminde olduğu gibi, bu filmde de aile, aile bağları ve ahlaki tercihle sorgulanıyor.

PAPILLON
Michael Noer'ın yönettiği ve Charlie Hunnam, Rami Malek ile Eve Hewson'ın oynadığı filmin konusu şöyle: Bir cinayetten haksız yere hüküm giymiş olan Henri 'Papillon' Charriere, küçük suçlara bulaşmış bir adamdır. Papillon, Fransa'nın kötü ünüyle bilinen Şeytan Adası'ndakı yüksek güvenlikli hapishaneye sevk edilir. Orada Louis Dega ile tanışır. Zengin fakat savunmasız bir adam olan Dega, koruma karşılığında arkadaşının hapishane kaçışını finanse etmeyi kabul eder. İkili arasında ilginç bir arkadaşlık ilişkisi başlar...



WOMAN AT WAR
Benedikt Erlingsson'un yönettiği ve Halldora Geirhardsdottır, Johann Sigurarson ile roman Estrada'nın rol aldığı filmde; İzlanda'nın bir şehrinde herkesin kalbini kazanan Halla'nın kimsenin bilmediği bir hayatı daha vardır. Bölgede çevre kirliliğine yol açan bir fabrikaya tek başına savaş açmıştır. Yayı ve okuyla kırsala giden Halla, basında sadece 'Gizemli dağ kadını' olarak bilinir. Ancak bu süreçte Ukrayna'dan çocuk evlatlık edinme talebinin kabul edildiğini öğrenir. Halla, idealleri ve hayalleri arasında kalır.

DVD SEPETİ
ÇARŞI PAZAR

MUHARREM GÜLMEZ'IN YÖNETTIĞI FILMDE KAHRAMAN, GEÇIMINI AILESİNDEN KALAN HAMAMDA KESE YAPARAK KAZANMAYA ÇALIŞMAKTADIR. ANCAK IŞLERI TUNCAY YÜZÜNDEN TEHLIKEYE GIRER. VARLIKLI BIR MÜTEAHHIT OLAN TUNCAY, İSTANBUL'DAN GELMIŞTIR VE HAMAMI YIKMAK ISTER. KAHRAMAN, BAHAR ADINDA BIR TARIH ÖĞRETMENIYLE TANIŞIR VE HAMAMI KURTARMAK IÇIN KOLLARI SIVARLAR.

İNANILMAZ AİLE 2
BRAD BIRD'IN YÖNETTIĞI FILMIN KONUSU ŞÖYLE: HELEN, SÜPER KAHRAMANLARIN IMAJINI YENIDEN YARATABILMEK IÇIN YAPILAN BIR KAMPANYAYA ÖNCÜLÜK ETMESI IÇIN ÇAĞRILIRKEN BOB DA VIOLET, FLASH VE SÜPER GÜÇLERI AILESI TARAFINDAN YENI KEŞFEDILEN BEBEK JACK ILE BIRLIKTE NORMAL EV HAYATINI YÖNETMEKTEDIR. FILM BU DEFA ZEKI VE TEHLIKELI BIR KÖTÜ ADAMLA TANIŞTIRIYOR BIZLERI. HELEN, INSANLARI UZAKTAN BILE OYNATABILEN BU KÖTÜ KARAKTERLE MÜCADELE EDIYOR.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.