Plan yapmadan önce mutlaka göz atın!

Plan yapmadan önce sizler için hazırladığımız etkinlik takvimine bakmayı unutmayın.

Plan yapmadan önce mutlaka göz atın!

Kesintisiz eğlencenin adresi Jolly Joker
Kendine özgü konsepti ve müziğe kattığı değerle fark yaratan Jolly Joker, birbirinden ünlü isimleri sevenleriyle buluşturmaya devam ediyor. Türkiye genelindeki şubelerinde 10-21 Nisan tarihlerinde Jolly Joker sahnelerinde eğlence doruğa ulaşacak.
Beyoğlu, Vadistanbul, Kartal, Bursa, Ankara, Antalya ve Gaziantep'te birbirinden ünlü isimleri sahnesinde ağırlayacak olan Jolly Joker eğlencenin adresi olmaya devam ediyor. Yıldız Tilbe, Hakan Altun, Selami Şahin, Levent Yüksel, Berkay, Şebnem Ferah, Manuş Baba, Nil Karaibrahimgil, Cem Adrian, Feridun Düzağaç, Mor ve Ötesi, Yaşar, Ceylan Ertem, Volkan Konak, Tan Taşçı, Şehinşah Jolly Joker'lerde sahne alacak.

DasDas, Nisan ayında zengin programıyla hem tiyatro hem de müzikseverleri davet ediyor!
Nisan ayında 'Zengin Mutfağı', 'Çok Satanlar', 'Timsah', 'Joseph K.' ve 'Güle Güle Diva!' gibi sevilen oyunlarını sahnelemeye devam eden DasDas, Songül Öden'in rol aldığı 'Lâl Hayal'i de ilk kez Anadolu Yakası'nda seyircilerle buluşturacak. DasDas Müzik ise Gökhan Türkmen Akustik ve Ezhel konserleriyle farklı türlerdeki müziklerin önemli temsilcilerini sahnesinde ağırlayacak.

Şebnem İşigüzel'in kaleme aldığı, Berfîn Zenderlioğlu'nun yönettiği ve usta oyuncu Nazan Kesal'ın rol aldığı 'Yaralarım Aşktandır', İran şiirinin en önemli isimlerinden Furuğ Ferruhzad'ın nefesini tiyatro sahnesine taşıyor.Ölüsüne bile tahammül edilemeyen, cenazesi bekletilen "aykırı bir kadın" aklınızdan çıkmayacak sözler fısıldamak üzere sahne alıyor. 'Yaralarım Aşktandır',10 ve 18 Nisan'da DasDas Atölye'de seyredilebilecek.

'Biraz Cennet, Biraz Cehennem' sergisi Galeri Diani'de
Akıl işi mi bu? Ruh işi mi? Var mı? Yok mu? Ne anlatıyor? Resimlerime bakıp, böylesi basit gibi duran zor sorulara tatminkar cevaplar verebilmem o kadar da kolay değil. Resime bakarsın ve orada, tuval yüzeyi üzerinde bir takım figürler görürsün, bir mekanda ya da ait olduğu bir an'da asılı kalmış görüntüler olarak. Anlamlandırmak kolay mı? Neden oradalar? İnanın bunun cevabını ben de bilmiyorum'

Galeri Diani,13 Nisan– 4 Mayıs tarihleri arasında son yılların figüratif resimde ki genç ve güçlü temsilcilerinden Feyzan Alasya'nın "Biraz Cennet; Biraz Cehennem " adlı sergisine ev sahipliği yapıyor…

Yıldızların etkisini Sapanca Gölü'nün kıyısında keşfedin
Sapanca Gölü kıyısında Richmond Nua Wellness- Spa'nın muhteşem doğası içinde, Astrolog Sare Palaska ile 16 Nisan'da astrolojinin hayatınıza etkilerini keşfetmeye hazır olun.

Richmond Nua Wellness-Spa, danışman astrolog Sare Palaska ile doğum haritalarınız üzerinden Güneş, Ay ve yükselen burçlarınızın etkilerini öğrenebileceğiniz bir workshop düzenliyor. Doğum anınızda gökyüzünden aldığınız etkiyi, yaşam amacını ve duygusal kimliğinizi inceleyerek Ruh - Beden - Zihin dengeniz için hayatınıza katmanız gereken konuları öğrenme fırsatı bulacaksınız. Konaklamalı ya da konaklamasız olarak katılabileceğiniz 10 kişilik kontenjan ile sınırlı workshop için yerinizi hemen ayırtın.


Sıradışı cazcı Dolunay Obruk, ilk kez Moda Kayıkhane'de!
Kimi zaman haylaz, kimi zaman duygu yüklü yorumuyla Dolunay Obruk, 17 Nisan'da ilk defa Moda Kayıkhane sahnesinde olacak.
Berrak sesi ve oldukça eğlenceli sahnesiyle caz standartlarına standart dışı yorumlar getiren, müzisyen ve tasarımcı Dolunay Obruk, "İstanbul Kafası", "Âşık Olmak İstemem", "Bakkal" ve Fi dizisine verdiği "Alıştırıyorum" gibi sevilen bestelerini Kadıköy'ün en güzel noktası Moda'da seslendirecek. Yurt içi ve dışında konserler veren, farklı müzik türlerini, cazın özgür dünyasına katan sanatçının bu konserindeki şarkı listesinde, dinleyicilerine yine sürprizleri olacak.

'Korku' ve 'Eğlence' bir arada
UNIQ İstanbul 19 Nisan gecesi 'Dark Side of the Moon' partisiyle dolunayda korku ve eğlenceyi bir arada sunacak.

Konsept partileriyle her zevkten insan için farklı alternatifler sunmaya devam eden UNIQ İstanbul, 19 Nisan akşamı yılın en iddialı partilerinden 'Dark Side of the Moon' ile korku dolu bir partiye ev sahipliği yapacak. Tüm zamanların en ürkütücü Halloween Partisi – Pumpkin in the Forest ile Cadılar Bayramına damga vuran UNIQ İstanbul her ay dolunay gecelerinde düzenleyeceği 'Dark Side of the Moon' partileri ile İstanbullulara heyecan dolu anlar yaşatacak.

Cezeri'nin olağanüstü dünyasından miniklere masallar
15 Şubat'ta kapılarını açan, 13. yüzyıl mekanik biliminin öncüsü Cezeri'nin eserlerinin sergilendiği "Cezeri'nin Olağanüstü Makineleri" sergisi, masal atölyeleriyle minik ziyaretçilerini ağırlıyor.

12. ve 13. yüzyıllarda, Artuklu Sarayı'nın toplamda 26 yıl başmühendisliğini yapmış, mekanik biliminin öncü isimlerinden Cezeri'nin eserleri Uniq Expo'da, "Cezeri'nin Olağanüstü Makineleri" adıyla sergileniyor. 15 Şubat'ta kapılarını açan sergi, "bir bilim tarihi arkeolojisi" sayılabilecek yapısıyla, 7'den 77'ye her yaştan ziyaretçinin ilgisini çekiyor.

Ay Feriye'de yeryüzüne iniyor
İngiliz asıllı sanatçı Luke Jerram'ın bütün dünyayı dolaşan "Museum of the Moon"u yeni Feriye'nin açılışı için Türkiye'ye geliyor. NASA kaynaklarından alınmış fotoğraflar kullanılarak hazırlanan 7 metre çapındaki sanatsal yapı, 19-21 Nisan tarihlerinde yenilenen Feriye'de sergilenecek.

Ay ve ay ışığının birleşimi olarak tasarlanan "Museum of the Moon", ayın yaklaşık 1:500.000 ölçeğindeki gerçek yüzeyini yansıtıyor. Bugüne kadar 26 ülke, 90 farklı etkinlikte sergilenen, Belçika'da Light Festival kapsamında 5 günde 640.000 kişinin deneyimlediği "Museum of the Moon", Türkiye'de ilk kez Feriye'de İstanbullularla buluşacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.