Lezzeti ve eğlencesi bol paskalya kutlaması

Şehrin tam kalbinde yer alan ve unutulmaz anlara ev sahipliği yapan Conrad İstanbul Bosphorus, baharın gelişini müjdeleyen Paskalya Bayramı’nda bu yıl büyüklere lezzetli, küçük misafirlere ise eğlencesi bol bir kutlama düzenliyor.

Lezzeti ve eğlencesi bol paskalya kutlaması

İstanbul Boğazı'na hakim manzarası ile konuklarına unutulmaz deneyimler yaşatan Conrad İstanbul Bosphorus, Paskalya ruhunu sevdikleriyle en keyifli şekilde yaşamak isteyenler için 21 Nisan Pazar günü çok özel bir etkinliğe imza atıyor.

12:00-15:00 saatleri arasında, Conrad'ın Boğaz manzarası ile büyüleyen mekanı Manzara Restaurant'ta gerçekleşecek zengin "Paskalya Brunch Büfesi" ile konuklar bir yandan lezzete doyarken Good For All Kids işbirliği ile düzenlenecek olan tasarım atölyesi ise minik misafirlerin eğlencesi bol saatler geçirmelerine olanak sağlayacak.

Tasarım ve eğlenceyi harmanlayan Design Meets Authenticity isimli atölye çalışmasında, minik konuklar öğrenirken yeni tasarımlar ortaya koyacaklar.

Atölye çalışmasında minik misafirler bir yandan kumaş, strafor zeminler ve akrilik boyalar gibi birçok farklı sanat malzemesiyle çalışma fırsatı bulurken; diğer yandan Boğaz'ın simgesi İstanbul martılarını ve onların yumurtalarını konu edecekleri birbirinden renkli tasarımlar yapacaklar.

Lezzeti ve eğlencesi bol paskalya kutlamasının videosu için tıklayınız

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.