Pera yeniden dedirten “Loco de Pera”dan DJ geceleri

Geçmişten günümüze, İstanbul’un en özel semtlerinden Pera’da yer alan 200 yıllık “Passage de Petit Champs” binasında kapılarını açan “Loco de Pera”, Pera yeniden dedirterek, hem var olduğu bölgeye, hem de İstanbul’a yeni bir soluk kazandırdı.

Pera yeniden dedirten  “Loco de Pera”dan  DJ geceleri

Geçmişten günümüze, İstanbul'un en özel semtlerinden Pera'da yer alan 200 yıllık "Passage de Petit Champs" binasında kapılarını açan "Loco de Pera", Pera yeniden dedirterek, hem var olduğu bölgeye, hem de İstanbul'a yeni bir soluk kazandırdı.

İmza kokteyllerinden tapas tarzı yemeklerine, her detayıyla ilgi uyandıran "Loco de Pera", müzikleri, şovları ve kaliteli eğlence anlayışıyla da hız kesmeden gecelerin ritmine ünlü DJ'lerin eşliğinde yön veriyor!

Resident DJ Fatih Mutlu'nun önderliğinde, Pera'da yükselen eğlence ritimlerinin adresi Loco de Pera her hafta müzik dünyasının önde gelen isimlerini ağırlıyor. Bu hafta Loco de Pera'nın parti geceleri 18 Nisan Perşembe akşamı resident DJ Fatih Mutlu ile başlıyor. 19 Nisan Cuma gecesi ise ağırlanan birbirinden önemli DJ'ler eşliğinde Loco de Pera'da adeta bir karnaval havası esiyor! Loco de Pera'da kabine, dans müziğinin en güzel hitleriyle eğlencenin ritmini yükselten ve çaldığı parçalarla hiç durmadan dans etmeye davet eden DJ Emre Kurtişler geçerken, girişin hemen sağındaki Atelier Loco de Pera alanında ise, Miami, İbiza başta olmak üzere dünya üzerinde imza attığı partilerle gece hayatının sevilen ismi DJ Gadi Mitrani ve Türkiye'de elektronik müziğin, önde gelen festivallerin kurucularından DJ Fuchs, back to back performanslarıyla dinleyenleri mest etmeye hazırlanıyor. 20 Nisan Cumartesi yani hafta sonu geldiğinde ise, bir gün öncesinden doyamayanlar için DJ Gadi Mitrani yeniden Atelier Loco de Pera'da yerini alırken, ana alanda yani Loco de Pera'da gece hayatının sevilen ismi, çaldığı setleriyle dinleyenlerin enerjisini yükselten DJ Tankut Karakurt kendini gösteriyor.

Pera'nın ve İstanbul'un özlediği kaliteli eğlence anlayışını yeniden canlandıran Loco de Pera, 2003 yılında Türkiye'de miksoloji ve konsept bar cateringinin temellerini kuran Alcoholoco imzalı, benzersiz kokteyller, bu kokteyllerin yanında uyum sergileyen, ünlü şef İsmet Saz danışmanlığında yaratılan tapas tarzı enfes lezzetler ile unutulmaz deneyimler yaşamak, sosyalleşmek ve elbette keyifle eğlenmek isteyenleri ağırlıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.