Anneler Günü ne zaman? 2019 Anneler Günü hediye seçenekleri

Cennet annelerin ayaklarının altındadır sözü boşuna söylenmemiştir. Bu dünyaya gelmemizi sağlayan ve bize hayat veren annelerimiz en değerli varlığımızdır. Anneleri bir gün değil her gün mutlu etmek ve saygı duymak gerekir. Peki Anneler Günü 2019 yılında

Anneler Günü ne zaman? 2019 Anneler Günü hediye seçenekleri

Anneler Günü yaklaşırken ona ne hediye alacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Bu özel güne çok az bir zaman kala sizler için derlediğimiz Anneler Günü hediye seçeneklerine göz atabilirsiniz. Annenize özel bir hediye seçerek onu çok mutlu edebilir, kendinizden bir hatıra bırakabilirsiniz.

2019 ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN?

Anneler Günü tüm ülkelerde aynı zamanda kutlanmıyor. Anneler Günü Türkiye'de ise Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanıyor. Bu yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü 12 Mayıs'a denk geliyor. Yani bu yıl Anneler Günü 12 Mayıs'ta kutlanacak.

ANNELER GÜNÜ İÇİN 5 HEDİYE ÖNERİSİ

1. Klasik ama her zaman sevilen ve yüzde tebessüm oluşturan çiçek anneniz için güzel bir hediye olacaktır. Sevdiği çiçeklerden oluşan bir buket ya da vazoda papatyalar gibi daha pek çok seçenek bulabilirsiniz.



2. Anneniz için zarif ve güzel bir takı seti hediye edebilirsiniz. Kolye, küpe ve bileklik/yüzük setleri ideal bir tercih olacaktır. Taşlı ya da taşsız, pek çok desende olan seçenekler vardır. Annenizin zevkine göre seçim yapabilirsiniz.

3. Annenize almak istediği bir kıyafet ya da eşya hediye edebilirsiniz. İhtiyacı olan bir elbise, ayakkabı, ceket gibi daha pek çok alternatif bulabilirsiniz. Bu sayede hem sevinirim hem de ihtiyacı olan bir ürüne sahip olur.

4. Küçük ev aletleri de anneniz için güzel bir hediye alternatifidir. Özellikle mutfakta çokça zaman geçiren annelerimiz için yemek yardımcısı olan pişirme aletleri mutlaka gerekli olacaktır.

5. Üzerinde anlam taşıyan bir hediye de güzel olacaktır. İsmine özel yazdıracağınız kupa ya da bir anınızı anlatan resim baskısı yaptırabileceğiniz eşya seçenekleri vardı. Albüm ya da tablo hediyeleri de buna bir örnektir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.