Anneler Günü ne zaman? 2019 Anneler Günü hediye önerileri

Bizleri doğurup, büyüten annelerimiz için ne yapsak azdır. 2019 Anneler Günü’ne az bir zaman kala ne hediye alacağını düşünenler için fikirler paylaştık. İşte Anneler Günü için hediye önerileri…

Anneler Günü ne zaman? 2019 Anneler Günü hediye önerileri

Her yıl kutlanan Anneler Günü, 2019 yılında hangi tarihe denk geliyor? Sorusunun yanıtı sıkça araştırılan konular arasında yer alıyor. "Cennet annelerin ayakları altındadır" sözü çok doğrudur ve anneler her şeyin en iyisini hak eder.

ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN?

Anneler Günü hazırlıkları her yıl olduğu gibi bu yıl da günler öncesinden başladı. Ülkelere göre kutlama tarihleri değişen bu anlamlı gün, Türkiye'de mayıs ayının ikinci haftasının pazar günü kutlanıyor. Yani bu yılki Anneler Günü 12 Mayıs'a denk geliyor.

2019 ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÖNERİLERİ

-Anneniz için hediye olarak sevdiği çeşitlerden oluşan bir buket çiçek yaptırabilirsiniz. Hiçbir kadının hayır diyemeyeceği, küçük bir şey olan çiçek aslında bir kadını mutlu etmek için büyük adımlardan biridir.

-Çoğu zamanını mutfakta geçiren anneler için ideal hediye seçeneklerinden biri mutfak gereçleridir. Küçük ev aletlerinin de tercih edilebileceği gibi, annenizin ihtiyaçları doğrultusunda da seçim yapabilirsiniz.



-Sevdiği bir tiyatro ya da sinema filmi için bilet alarak annenizi şaşırtabilirsiniz. Birlikte de gideceğiniz sosyal etkinlikle mutlu olmasını ve keyifli bir zaman geçirmesini sağlayacaktır. Fotoğraflar da çekilerek bu anları ölümsüzleştirebilirsiniz.

-Farklı yıllardaki ve özel zamanlardaki fotoğraflarınızdan oluşan bir albüm oluşturabilirsiniz. Anneniz için güzel kısa notlar da ekleyerek ya da fotoğrafların arkasına yazarak ona hediye olarak verebilir, mutlu edebilirsiniz.

-Annenize istediği bir kıyafet, ayakkabı, takı vb. daha pek çok seçenekten birini hediye olarak alabilirsiniz. İhtiyacı olan bir ürünü de tercih edebilirsiniz. Böylece her zaman kullanacağı ve mutlu olacağı bir hediye almış olursunuz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.