Plan yapmadan önce mutlaka göz atın!

Bu hafta ve önümüzdeki hafta plan yapmadan önce mutlaka haberimize göz atın!

Plan yapmadan önce mutlaka göz atın!

PSM Caz Festivali: Stavroz (Live) // 17 Mayıs Cuma // Turkcell Sahnesi – Sahne Üstü Ayakta // 00.30
Belçika'nın 2010'larda müzik dünyasına kazandırdığı en dinamik ekip Stavroz, dans müziğine getirdikleri yeni atmosferi Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'ne yayıyor. House ritimlerini canlı perküsyonlar, devinimli baslar, gitar, klavye ve trompet unsurlarıyla çevreleyerek insan ruhunun inceliklerine dokunan Stavroz, farklı ses boyutları yaratmaya yönelik bitmek bilmeyen iştahı sayesinde elektronik dans müziğini sınırların çok ötesine taşıyor.


Ephemerals // 17 Mayıs Cuma // %100 Studio // 22.00
Retro soul estetiğini modern bir bakış açısıyla yorumlayan Ephemerals, bugüne kadar Glastonbury, Bestival ve Mostly Jazz gibi dünyanın ikonik festivallerinde boy göstermelerinin ardından 17 Mayıs'ta PSM Caz Festivali'nde! Zaman içinde caz, afrobeat, hip hop, psikedelik ve rock etkileşimlerinin daha sıkı birbirine kaynaştığı Ephemerals'ın müziğine, kurucu gitarist Hillman Mondegreen ile bir Fransa turnesi esnasında tanışarak bu parlak ekibe katılan Wolfgang Valbrun'un tutkunun ve acının hakkını veren vokaliyle imzasını atıyor. Grup, enerji dolu performansıyla İstanbullu müzikseverlerin hafızalarına kazınacak bir konser deneyimi yaşatacak.

Kaderin Gücü (La Forza del Destino) // 20 Mayıs Pazartesi // %100 Studio // 19.30
Verdi'nin epik operası Kaderin Gücü (La Forza del Destino), Royal Opera House Gösterimleri kapsamında %100 Studio ekranına taşınıyor. Güçlü müziği ve kilometreler boyunca sürdürdüğü acı intikam hikayesini anlatan, üstün bir oyunculuk ve şan kabiliyeti gerektiren operada başrolleri Jonas Kaufmann ve Anna Netrebko paylaşıyor.


Kaan Sekban Saçmalar // 20 Mayıs Pazartesi // Turkcell Platinum Sahnesi // 21.00

10 yıl boyunca kurumsal hayatta bir plaza insanı olarak çalıştıktan sonra yurt dışında oyunculuk eğitimi alıp beyaz yakalı hayata veda eden Kaan Sekban, kendi odasından yaptığı talk şovları bir adım öteye taşıyarak Zorlu PSM'de seyirci karşısına çıkıyor.

Aşk ve Mucize - Magic Kabare - Kubilay QB Tunçer // 21 Mayıs Salı // touché // 21.00
İngiliz The Independent gazetesinin "sahnelerimizde görmeye alışık olmadığımız türden bir karizma" diye nitelendirdiği QB Tunçer'in Aşk ve Mucize isimli interaktif sihir gösterisi, izleyicileri touché'de 70 dakikalık keyifli bir yolculuğa çıkarıyor.

Kalben // 21 Mayıs Salı // %100 Studio // 20.00
Yeni nesil şarkıcı ve söz yazarı ekolünün ülkemizdeki en başarılı temsilcilerinden Kalben, Vestel Gururla Yerli Konserleri'yle 21 Mayıs'ta %100 Studio'ya konuk oluyor. Hikaye anlatıcılığı konusundaki yetkinliğini şarkı sözlerine yansıtan genç müzisyen, dinleyiciyle yeniden şekillendireceği hikayeler için müzikseverleri keyifli performansına davet ediyor.

An Evening With Chris Botti // 24 Mayıs Cuma // Turkcell Sahnesi // 20:30
Trompetin Grammy ödüllü ustasında kalp kıran derinliklere romantik ve hüzünlü bir yolculuk yapmaya hazır mısınız? Özellikle 2000'lerden bu yana yayınladığı albümlerle Amerika'nın en popüler ve çok satan enstrüman müzisyenlerinden biri haline gelen Chris Botti, caz ve pop türlerini kendine özgü bir harmanla ve yoğunlaşmış bir hüzün hissiyle aynı potada eriterek PSM Caz Festivali kapsamında müzikseverlere buluşacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.