Lara Kamhi'nin başarısı

Çağdaş sanatçı ve yönetmen Lara Kamhi, 18. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali kapsamında gerçekleştirilen endüstri platformu !f X’in açılış ve kapanış partilerinde iki gösterim gerçekleştirdi.

Lara Kamhi'nin başarısı

Kamhi çekmiş olduğu iki klibi, hazırlık sürecinde olduğu ilk uzun metraj filmi "Chaosmos"un birer teaser videosu haline dönüştürdü ve bu videoları ilk kez sinemaseverlerle buluşturdu. "Chaosmos", sarmal medya dünyasını, küçük cemiyetleşmeleri ve bir kadının sinema sektöründeki yerini irdeleyen, gerçekliğini kaybetmiş bir dünyayı varoluşsal bir kriz üzerinden sorgulatan bir bilimkurgu.

Lara Kamhi, film ve klip çalışmalarının yanı sıra eylül ayında çalışmalarıyla farklı projelerde yer aldı. Adam Sanat Evi'ndeki "Karma" isimli sergide sanatçının, çekimlerini Japonya'da gerçekleştirdiği "Transparency of Being" adlı deneysel belgesel filmi gösterildi. Grid Istanbul tarafından Artweeks@Akaretler kapsamında düzenlenen "off-grid" sergisinde ise Kamhi'nin 2011-2015 arası yaratıcı sürecinde önemli etkisi olan baskı fotoğrafları sergilendi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.