MGD'den ATV'ye ödül yağdı!

Her yıl MGD tarafından düzenlenen tiyatro, müzik, sinema ve TV dünyasından ünlü isimlerin ödüllendirildiği “Altın Objektif Ödül Töreni”ne bu yıl da ilgi yoğundu.

MGD'den ATV'ye ödül yağdı!

Kırmızı halı seremonisiyle başlayan gece, MGD Başkanı Okan Sarıkaya ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde, Doku Tıp Merkezi ana sponsorluğunda ve Netflix'in sponsorluğunda CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da gerçekleştirildi. Gecenin sunuculuğunu Doğa Rutkay ile Hakan Bilgin üstlendi.

Gecede ATV ekranlarının cuma akşamları izleyiciyle buluşan dizisi Hercai'nin başrol oyuncularından Akın Akınözü, "En İyi Drama Dizisi Erkek Oyuncusu" ödülüne layık görüldü.

"Yılın Dizisi" seçilen "Bir Zamanlar Çukurova" nın başrol oyuncusu Vahide Perçin "Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu" ödülünü göğüslerken, Kerem Alışık ise "Yılın En İyi Erkek Dizi Oyuncusu" ödülüne layık görüldü.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.