İstanbul’a seminer vermeye geldi

Dünyaca ünlü yazar, eğitimci ve davranış Uzmanı DR. John Demartini’nin seminerine iş ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı.

İstanbul’a seminer vermeye geldi

Dünyaca ünlü yazar, eğitimci ve davranış uzmanı Dr. John Demartini'nin 'Çığır Açan Deneyim (Breakthrough Experience)' isimli semineri 11-12 Ocak tarihlerinde Raffles İstanbul'da gerçekleşti. Nevşah Institute'un kurucusu Nefes ve Davranış Bilimleri Uzmanı Nevşah Fidan Karamehmet girişimiyle Türkiye'de ilk kez gerçekleşen seminer, iş ve ünlüler dünyasının tanınmış isimlerinden yoğun ilgi gördü. Çağla Şikel, Defne Samyeli, Dr. Ayşegül Çoruhlu, Ayşe Tolga, Mine Kalpakçıoğlu ve Ece Vahapoğlu Alpay, seminere katılan isimler arasındaydı. 44 yıldır tüm dünyada eğitimler veren Dr. John Demartini; Brad Pitt, Tiger Woods, Mel Gibson, Orlando Bloom, Microsoft'un kurucularından Paul Allen gibi birçok isime de mentorluk desteği verdi. Daha önce 60'dan fazla ülkede verdiği en güçlü yaşam çözümleri ve güçlendirme konulu semineri ilk kez Türkiye'de veren Dr. Demartini'nin seminerine katılım ve ilgi oldukça fazlaydı.


Defne Samyeli


Ayşegül Çoruhlu


Çağla Şıkel

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.