İstanbul Modern etkinliklerine ara verdi!

Dünya çapında pek çok etkinlik corona virüsü tehlikesinden dolayı iptal/erteleme kararı ile karşı karşıya kalmaya devam ediyor. Pek çok sanatsal etkinliğe kapılarını açan, Oya Eczacıbaşı'nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu İstanbul Modern de etkinliklerine

İstanbul Modern etkinliklerine ara verdi!

Yaşamsal faaliyetleri olumsuz yönde etkileyen corona virüsü Çin'de başlayarak tüm dünya ülkelerine hızla yayılmaya devam ediyor. Ülkemizde de corona virüsünü önleme amaçlı çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda pek çok yer faaliyetlerine ara verirken, moda, spor, sinema vs. fark etmeksizin etkinlikler için de iptal ve erteleme kararı alınıyor.

31 MART'A KADAR KAPALI OLACAK

İstanbul Modern hem Instagram hem de web sitesinde şu açıklamaya yer verdi: "Ziyaretçilerimiz, çalışanlarımız ve müzemizin tüm paydaşlarının sağlığı her şeyden önemli. Yeni koronavirüs (COVID-19) için alınan tedbirler kapsamında, İstanbul Modern olarak kapılarımızı 31 Mart'a kadar geçici olarak kapatıyoruz."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.