Zeynep Fadıllıoğlu, corona virüsüne yakalandı

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs, ülkemizde spor camiasındaki ünlü isimlerden sonra sosyeteye de bulaştı.

Zeynep Fadıllıoğlu, corona virüsüne yakalandı

Bülent Cankurt'un haberine göre; Sosyetenin ünlü isimlerinden Zeynep Fadıllıoğlu da koronavirüse yakalandı. Pek çok uluslararası ödüle sahip başarılı tasarımcı Zeynep Fadıllıoğlu, virüsün belirtileri ortaya çıkınca hemen Amerikan Hastanesi'ne koşmuş. Testleri pozitif çıkınca da Amerikan Hastanesi'nde karantinaya alınmış.

İHTİYAR DELİKANLI EVDE KARANTİNADA
Zeynep Hanım'ın virüsü, şimdiye kadar pek çok iş yaptığı ve en son yeni bir proje için gittiği Katar'da kaptığını öğrendim. Daha doğrusu Zeynep Hanım, bu seyahatten sonra virüsün semptomları oluşmaya başladığı için Katar seyahati sırasında bu virüsü kapmış olabileceği düşünülüyor. 65 yaşındaki Zeynep Hanım'ın durumu, her geçen gün daha iyiye gidiyormuş. Bu arada 75 yaşında olmasına rağmen ihtiyar delikanlı görüntüsü veren eşi Metin Bey de kendisini evde izole etmiş. Umarım Zeynep Hanım tez zamanda sağlığına kavuşur ve Metin Bey de 14 günlük karantina sürecini sorunsuz atlatır.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.