Pandemi Demet Şener'i durdurmadı

Tekstil ve perakende sektörü, pandemi nedeniyle yaşadığı kısa süreli durgunluğun ardından alışveriş eğilimlerinin artmasından dolayı memnun.

Pandemi Demet Şener'i durdurmadı

Bülent Cankurt'un haberine göre; Özellikle online alışverişlere yoğunluk veren markalar bu süreçte kazançlı çıktılar. Bu markalardan biri de Mart ayında sektöre giren 'Demet Şener İstanbul'. Markanın sahibi Demet Şener Küpeli ile geçenlerde Nişantaşı'nda karşılaştım, oldukça mutlu görünüyordu.

PAKETLERİ ÇOK BEĞENİLİYOR
Ayaküstü sohbet ettiğim Demet Hanım, online satışlarda büyük bir başarı yakaladıklarını, Hollanda, İsviçre ve Almanya'ya onlarca kadın takım elbisesi ihraç ettiklerini, Danimarka ve Dubai'den de yoğun sipariş aldıklarını söyledi. Her ülkeye kargo hizmeti sunduklarını belirten Demet Hanım, yurt içinde online satışlarda kullandıkları özenli paketleme tarzlarıyla büyük ilgi gördüklerini de sözlerine ekledi. Markası daha çok yeni olmasına ve pandemi döneminin olumsuzluklarına rağmen hem yurt içinde hem de yurt dışında ciddi bir satış rakamına ulaşan Demet Hanım'a bravo doğrusu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.