İtalya normale dönüyor

Covid-19 salgınını en ağır yaşayan ülkelerden İtalya’da hayat, 52 günlük karantinanın ardından normale dönmeye başladı! Ünlü sunucu Michelle Hunziker, pembe Porsche’siyle şehirde tur atarken, eşi Tomaso Trussardi kızlarını gezdirdi.

İtalya normale dönüyor

Hazırlayan: Nazan Ortaç

Avrupa'da koronavirüs salgınını en ağır bir biçimde yaşayan ve 32 bin kişiyi hastalığa kurban veren İtalya'da, 52 günlük zorunlu karantinanın ardından yavaş da olsa normalleşme başladı. İtalya'nın ünlü sunucusu Michelle Hunziker de, geçtiğimiz hafta Bergamo'da pembe Porsche'siyle gezintiye çıktığında objektiflere takıldı. Eşi, moda devi Tomaso Trussardi'nin kapıdan uğurladığı Hunziker, evden çıkmadan önce eşinin uyarılarına da kulak verdi. Haftalardır otomobille dışarı çıkmadığı için önce bir benzinciye uğrayarak, benzin alan ve otomobiline baktıran ünlü sunucu, o sırada objektifleri fark edince, gülümseyerek selam verdi. Hunziker, otomobiliyle Bergamo sokaklarında tur atarken, Tomaso Trussardi kızları Sole ve Celeste ile parka gitti. Parkta minik köpekleriyle oynayan kızların, hala tedbir amaçlı maske taktıkları gözlendi. Ailenin yaşadığı Bergamo, İtalya'nın Covid-19'dan en ağır etkilenen bölgesi Lombardiya'da... Bölge, İkinci Dünya Savaşı'nda ağır bombardımanlarda 2 bin 200 kayıp verirken, Covid-19 nedeniyle 11 binden fazla kişiyi kaybetti…

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.