ABD’de mezun oldu diplomasını evde aldı

Tab Gıda'nın kurucularından Korhan-Ece Kurdoğlu'nun kızları Begümhan, dünyanın en prestijli üniversitelerinden biri olan Columbia'dan mezun oldu.

ABD’de mezun oldu diplomasını evde aldı

Bülent Cankurt'un haberine göre; Ancak tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 nedeniyle New York'taki mezuniyet töreni iptal olunca, ailesi İstanbul'daki evlerinde Begümhan'a sembolik bir mezuniyet töreni organize etti. Ama ne tören… Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü tören, kardeşleri Ecehan ve Aslıhan Kurdoğlu'un konuşmasıyla başladı. Mezuniyet konuşmalarını ise babaannesi Yurdanur Kurdoğlu ile anneannesi İnci Ertuğ yaptı. Rektör rolünü üstlenen babası Korhan Bey, Begümhan'a diplomasını verirken, anne Ece Kurdoğlu da başkan oldu.

NEW YORK'A GİDECEKLERDİ
Columbia Üniversitesi'nde çift ana dal yapan; ekonomi ve sanat bölümlerinden başarıyla mezun olan Begümhan Kurdoğlu, bu alternatif mezuniyet töreninde çok mutlu görünüyordu. "Begümhan'ımızın New York'taki mezuniyet töreni için ne özel programlar yapmıştık ama kısmet böyleymiş. Buna da binlerce şükür" diyen anne Ece Kurdoğlu ise, buruk bir mutluluk içindeydi. Begümhan, bütün ailenin seferber olduğu bu mezuniyet törenini, ömrü boyuncu unutamayacaktır herhalde.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.