Meghan Markle ve Prens Harry hüsran mı yaşıyor?

Kraliyet görevlerini bırakıp ABD'de yeni bir hayata başlayan Meghan Markle ve Prens Harry hüsran mı yaşıyor?

Meghan Markle ve Prens Harry hüsran mı yaşıyor?

Meghan Markle ve Prens Harry çiftinin yeni hayatının sponsoru Prens Charles zorda kalınca ikilinin de maddi zorluk çektiği belirtildi.

Independent'in aktardığı habere göre, Prens Charles'ın kişisel parasını kullanarak, Meghan Markle ve Prens Harry'nin yeni yaşamını finanse edeceği bildirilmişti. Ancak Prens Charles'ın yıllık geliri pandemi nedeniyle büyük darbe aldı.

Galler Prensi'nin Cornwall Dükalığı'ndan elde ettiği yıllık gelir, yaklaşık yüzde üç oranında artarak 22,2 milyon euro'ya ulaşmıştı. Ancak corona virüs salgını nedeniyle gelecek yıl "önemli miktarda" düşmesi bekleniyor. Prensin arazilerinin çoğu, Cornwall ve Scilly Adaları da dahil olmak üzere, corona virüsten çok kötü etkilenen turizm sektöründen gelir getiriyor.

Dükalık sekreteri Alastair Martin, "Ticari faaliyetlerimizin durması nedeniyle kârın önemli ölçüde azalmasını bekliyoruz" dedi. Prens Charles; Harry ve Meghan Markle'a ABD'deki yeni yaşamlarında yardımcı olmak için dükalıktan gelen bu geliri değil, kendi özel parasını kullanacak. Ancak prense yakın bir kaynak, bunun "tükenmez" bir miktar olmadığı konusunda uyarmıştı. Prens, çiftin bir yıllık mali düzenlemelerini gözden geçirecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.