Tasarım yarışması bir araya getirdi

Fatoş Altınbaş'ın kreatif Direktörlüğünü yaptığı Maveris mücevher markası, genç mücevher tasarımcılarına seslerini duyurabilecekleri bir platform yarattı.

Tasarım yarışması bir araya getirdi

Takı tasarımı lisans eğitimi bölümü ile Türkiye'de takı ve mücevher tasarımı eğitimi konusunda tek ve öncü olan Altınbaş Üniversitesi'nin Mütevelli Heyeti Başkan Danışmanı ve öğretim görevlisi Dr. Fatoş Altınbaş'ın kreatif direktörlüğünü yaptığı Mevaris Mücevher markası, genç mücevher tasarımcılarına seslerini duyurabilecekleri bir platform yarattı. 'İyiliğin Mücevherleri' isimli bir tasarım yarışması düzenleyen Mevaris, bu platformu ve jüri üyelerini Fatoş Altınbaş'ın evinde verdiği küçük bir davetle duyurdu. Jüri üyeleri arasında Hakan Yıldırım, Ece Sükan, Kapalıçarşı'nın en büyük kuyum ustalarından Sebu Susmak, Belçim Bilgin gibi alanında başarılı işlere imza atmış isimler bulunuyor. Yarışmada seçilen tasarımlar, Mevaris tarafından üretilecek ve elde edilen gelir Covid-19 salgın hastalığı sürecinde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının ailelerine yardım amacıyla bağışlanacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.