Kral ve kraliçe yaz turunda

İspanya Kralı Felipe ve eşi kraliçe Letizia, her yaz yaptıkları İspanyol Adaları turuna biraz gecikmeli de olsa başladı. Çift, Kanarya Adaları'nın ardından Balear Adaları'na geçerek, yaz tatilinde olan İspanyol halkıyla bir araya geldi.

Kral ve kraliçe yaz turunda

NAZAN ORTAÇ

Her yaz İspanya'nın yazlık bölgelerini ziyaret eden ve hem halkla buluşan hem de turizm temsilcileriyle bir araya gelen Kral Felipe ve Kraliçe Letizia, bu yıl koronavirüs yüzünden bu turuna biraz gecikmeli olarak başladı. Önce İspanya'ya bağlı olan Atlas Okyanusu'ndaki Kanarya Adaları'na giden çift, burada tatilcilerin sevgi gösteriyle karşılandı. Sahilde dolaşan çift, kalabalık ortamlarda maskelerini takarak önlem alırken, baş başa olduğu anlarda daha rahat davrandı. Daha önce birkaç kere giydiği Zara elbisesiyle oldukça hoş görünen Kraliçe Letizia, keten dolgu topuk ayakkabılarıyla stilini tamamlamıştı. Büyük yara alan turizm sektörüne destek olmak amacıyla yapılan gezinin ikinci durağı ise Balear Adaları oldu. Önce Mayorka'ya giderek, burada da turistik ziyaretlerde bulunan kraliyet çifti, turizmcilerle bir araya geldi. Kraliçe, bir kez daha kıyafetlerini değerlendirme konusunda usta olduğunu kanıtladı ve daha önce giydiği yeşil çiçek desenli Maje elbisesiyle çok beğenildi…

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.