''Meghan ve Harry’nin ayaklarına adeta kırmızı halı serdiler''

İngiliz Prens Harry ve ABD’li eşi Meghan Markle , 6 ay önce kraliyet hayatından şok bir kararla istifa etmişti. Çift, mart ayında oğulları Archie ile ABD’ye yerleşmişti.

''Meghan ve Harry’nin ayaklarına adeta kırmızı halı serdiler''

Bu ayrılığın gerçek nedeni hep bir muamma olarak kaldı. Yaşananlara ışık tutan 'Finding Freedom' isimli bir kitap yazıldı. Meghan ve Harry'nin ahbaplarının yazıdığı kitaptan sızan bilgiler şok etkisi yarattı. Buna göre; Harry ile ağabeyi Prens William arasındaki gerilim 2018'e dayanıyordu. William, melez, dul ve oyuncu olan Meghan konusunda kardeşi Harry'yi "Bu kızla ilgili düşünmeni istiyorum. Acele etme" diyerek uyarmıştı. Harry, 'bu kız' ifadesini küçümseyici bulmuş ve rahatsız olduğunu söylemişti. William ve eşi Düşes Kate'in yakınları iddiaları yalanladı. "Bu haksızlık. Meghan ve Harry'nin ayaklarına adeta kırmızı halı serdiler. Kate, ona sevdiği vegan yemekler bile hazırladı. Kendini iyi hissetsin diye her şeyi yaptılar" dediler.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.