Bodrum tatiline Alaçatı molası

Feryal Gülman, Bodrum tatiline ara verip arkadaşlarıyla Alaçatı'ya geldi. Viento Alaçatı Hotel'de konaklayan Feryal Hanım keyifli günler geçirdi.

Bodrum tatiline Alaçatı molası

Bir süredir oğlu Aslan ile Bodrum'da tatilde olan Feryal Gülman, geçen hafta kısa bir Alaçatı kaçamağı yaptı. Yakın birkaç arkadaşıyla birlikte Alaçatı'ya gelen Feryal Hanım, beldenin en gözde otellerinden Viento Alaçatı Hotel'de konakladı. Oteli çok beğenen Feryal Hanım, otelin havuz başında keyifli saatler geçirdi. Akşamları da otelin restoranı Sota Alaçatı'da arkadaşlarıyla yemek keyfi yaptı. Otelin pandemiye karşı aldığı hijyen önlemlerini çok beğendiğini söyleyen Feryal Hanım, gönül rahatlığıyla tatil yaptığını belirtti. "Viento Alaçatı'da kendimizi evimizde gibi hissettik. Ama en önemlisi pandemi dönemi için alınan önlemler… Kutluyorum" diyen Feryal Gülman, Alaçatı tatilinin ardından Bodrum'a döndü.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.