Evlilikten önce ortaklık bitti!

Atasay'ın patronu Cihan Kamer'in kızı Simay Kamer Uras ile Prof. Dr. Cihan Uras'ın oğlu Ahmet Uras'ın evliliklerinde ikinci krizi yaşıyor.

Evlilikten önce ortaklık bitti!

Bülent Cankurt'un haberine göre; Temmuz 2016'da evlenen ve geçen yıl yaşadıkları ilk krizi atlatan çiftin, yine evliliklerini kurtarmalarını temenni etmiştim. Ancak yakın çevreleri, bu seferkinin adliye koridorlarında son bulacağı konusunda hemfikirdi. Maalesef onların dedikleri gibi çıkıyor! Çiftin evlilikleri henüz resmen bitmese de, iş ortaklıkları resmen bitti! Ahmet Uras; kayınpederinin kurduğu ve eşi ile ortağı ve yönetim kurulu üyesi olduğu, Huqqa, Huqqabaz, Market Bosphorus ve Qurabiye markalarının yer aldığı Q Food & Beverage şirketinden ayrıldı.

KAYINPEDERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Ayrılığı sosyal medyasından duyuran Uras, "Q Food&Beverage ailesinden bugün itibari ile tekrar yollarımız kesişinceye kadar ayrılıyorum. Bu süreçte bana hem babalık, hem de mentörlük yapan Sayın Cihan Kamer'e sonsuz teşekkürlerimi sunmak isterim" demiş. Sonunu da "Tekrar yollarımız kesişinceye kadar benim tüm haklarım size helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin" diye yazmış. Yolları tekrar kesişir mi bilmiyorum ama Allah, iki tarafın da yolunu açık etsin.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.