Teknesinde yorgunluk atıyor

A&A Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, Bodrum’da lüks teknesinde tatil yapiyor. Pandemi döneminde yoğun çalıştığını belirten Akkuş, Bodrum’da yorgunluk attığını söyledi.

Teknesinde yorgunluk atıyor

Pandemi döneminde yoğun bir tempoda çalışan A&S Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, Bodrum'da yorgunluk atıyor. Ünlü iş insanını Bodrum'da lüks teknesinde, tatil yaparken görüntüledik. Sürekli telefon görüşmesi yapan Akkuş, ara sıra da kendini Ege'nin serin sularına bıraktı. Fotoğraflarının çekildiğini fark edince bizi teknesine davet eden Akkuş ile kısa bir sohbet gerçekleştirdik. "Pandeminin en yoğun yaşandığı zamanlarda 3 saat uykuyla Türkiye'nin en büyük maske fabrikasını kurdum, gece-gündüz hiç durmadan çalıştık. Dünyanın tek yüzen fabrikalarını inşa ediyoruz. Fırsat buldukça buralara kaçarak yorgunluğumu atmaya çalışıyorum" diyen Uğur Akkuş şöyle devam etti: "Teknede bile çalışıyorum, bilgisayarım yanımda. Tüm toplantılarımı Zoom üzerinden yapıyorum, imzalarımı dijital atıyorum." Akkuş, Bodrum'un ardından teknesiyle Göcek koylarında tatiline devam edeceğini söyledi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.