Egzotik tatil çok yakında

Akdeniz’in kalbi Belek’te özel havuz ve bahçesi bulunan villaların yanı sıra ana havuza direkt erişim sağlayan su üstü Maldiv Evleri ile Titanic Deluxe Golf Belek, egzotik bir tatil vadediyor

Egzotik tatil çok yakında

YAZI ÖZGE ZEKI ozge.zeki@sabah.com.tr

Özel havuz ve bahçesi bulunan villaların yanı sıra ana havuza direkt erişim sağlayan Maldiv ruhunu yansıtan su üstü Maldiv Evleri, özel güneşlenme alanları ve dekorasyonu ile sizi Bali'de hissettiren Bali Evleri, uzaklara gidemediğimiz şu günlerde egzotik tatili ayağınıza getiriyor. Yaz bitmeden kişiye özel hizmetleriyle Titanic Deluxe Golf Belek'de izole bir tatil keyfi için alternatif olabilir. Yalıtılmış özel güneşlenme alanları deniz keyfini sadece kendiniz ve sevdiklerinizle yaşamanız için mahremiyet sağlarken itina ile hazırlanan gün boyu kişiye özel hizmetin verildiği cabana'larda plajın büyüleyici güzelliğini doyasıya yaşayabiliyorsunuz. Tatil denince lezzetlerden bahsetmemek olmaz. Tesis, uluslararası ve ödüllü şeflerin yönettiği her damak tadına hitap eden a la carte restoranları ile benzersiz bir yeme-içme deneyimi yaşatıyor. Seçkin ve şık bir steakhouse atmosferinde geleneksel mangal keyfi fikrine dayanan Beef Grill Club ve Türk mutfağının en güzel örneklerini keşfedeceğiniz Hasır Restoran, tatilinize lezzet katacak özel bir akşam yemeği için ideal. Titanic Deluxe Belek'i denize ulaştıran Beşgöz Nehri'nin masmavi deniz ve gökyüzü ile buluşması her mevsim görülmeye değer. Nehrin denizden getirdiği ılık esintiler, her mevsimin rengini alan sazlıklar, kaplumbağalar, sazlıklardan havalanan ördekler, kuşlar ve aheste tekneler, tatilinize unutulmaz ve tamamen doğal bir ambiyans sunuyor… Doğanın bütün cömertliğini sunduğu Titanic Deluxe Belek'te günbatımına doğru kuş sesleri eşliğinde ağaçların arasında yapacağınız yürüyüşler, tekneyle nehirde yapacağınız yolculuklar sizi yenileyecek; bizden söylemesi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.