Barışma yok! Ev için buluştular

Bade İşçil ile Malkoç Süalp, 31 Mayıs 2013'te evlenmiş, 20 Haziran 2016'da boşanmıştı.

Barışma yok! Ev için buluştular

Bülent Cankurt'un haberine göre; Olaylı boşanma davaları ile magazin gündemine damga vuran, birbirleri hakkında demedik laf bırakmayan İşçil ile Süalp, oğulları Azur için geçmişe sünger çekip dost olmayı başarabilmişti. İşçil ile Süalp, geçenlerde Etiler'de bir mekanda baş başa görüntülenince, "Acaba barıştılar mı?" diye haberler çıktı. O anlamda bir barış yok, oğulları Azur için zaten sık sık bir araya geliyorlar.

Etiler'deki baş başa görüşmenin sebebinin ise bir 'ev' olduğunu öğrendim. Bir süre önce Malkoç Bey'in, Nişantaşı'nda oturan Bade İşçil ile oğlu Azur'un bu pandemi döneminde daha rahat etmeleri için bahçeli bir eve taşınmalarını istediğini, kirayı kendisi ödeyeceği için de "15 bin liraya kadar ev bulabilirsin" dediğini duymuştum. İşçil de Zekeriyaköy'de birkaç tane ev bulmuş. İşte bu buluşmada o evleri ve kiralama detaylarını konuşmuşlar.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.