Bir devir kapanıyor!

Ünlü oyuncu Charlize Theron, 15 yıl önce satın aldığı West Hollywood’daki bungalov evini 1,895 milyon dolara satışa çıkardı.

Bir devir kapanıyor!

45 yaşındaki Güney Afrikalı oyuncu, dört yatak odalı bungalovu 2005'te 737 bin dolara satın almıştı. Theron'un evi, hareketli bir mahallede bulunmasına rağmen, sürüş yolunu kaplayan büyük ağaçlarla dolu kalın bir çitin arkasında gizleniyor. Evin girişi, tamamı ahşap zeminli 2 bin metrekarelik evin aydınlık oturma odasına götürüyor.

Açık mutfakta, beyaz mermer tezgahlar ve paslanmaz çelik aletlerle dolu ahşap dolaplar içeriyor. Açıkta kalan ahşap kirişlerin yüksek tavanları vurguladığı evin çimenle kaplı bahçesi, iki arabalık garajdan dönüştürülmüş bir stüdyo misafir evi ve havuzu bulunuyor.

Variety'nin haberine göre, ünlü yıldızın, aynı caddenin hemen aşağısındaki 20'li yıllardan kalma bir bungalov da dahil olmak üzere bölgede üç evi daha var.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.