Yine bir Türk sevgili buldu

Ünlü model Tülin Şahin'in mahkemelik olduğu 'sözde eşi' Portekizli iş insanı Pedro de Noronha Türk kadınlarını çok sevdi anlaşılan! Çünkü duyduğuma göre, sözde eniştemiz yine bir Türk kadınla yeni bir aşka yelken açmış!

Yine bir Türk sevgili buldu

Bülent Cankurt'un haberine göre; Sosyetede, Noronha'nın kendine yeni bir Türk sevgili bulduğu konuşuluyor! Noronha, geçen hafta Bodrum'da, sosyetenin ağır toplarının olduğu bir doğum günü partisine katılmış. Yanında da sevgilisi olduğu konuşulan genç bir Türk kadın varmış. Kadının kim olduğunu öğrenemedim ama parti boyunca epey samimi bir şekilde arz-ı endam eylemişler. Tülin Şahin'in manevi şiddet gördüğünü iddia ettiği ve bu yüzden Haziran'da yollarını ayırdığı Portekizli iş insanının bu kadar kısa sürede yeni bir sevgilisi bulması, hatta yeni sevgilisinin de Türk olması bana çok ilginç geldi doğrusu. Bakalım bu meçhul sevgili kim çıkacak?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.