İddiaları takmıyor yürümeye devam ediyor

Beşiktaş Spor Kulübü eski başkanı Fikret Orman, geçen yıl Eylül'de mevcudiyetinin Beşiktaş'a zarar verdiğini söyleyerek görevinden istifa etti etmesine ama görünen o ki, artık mevcut olması da kulübe zararı devam ediyor!

İddiaları takmıyor yürümeye devam ediyor

Bülent Cankurt'un haberine göre; Başkanken sürdürülmesi mümkün olmayan bir borç yapılandırmasını imzaladığı ve Abdullah Avcı sözleşmesinde kulübü zarara soktuğu iddia edilen Orman'ın Beşiktaş'tan ihraç edilmesi gündemde! Hakkındaki iddialara kulaklarını tıkayan ve bu konuda ağzını bıçak açmayan Orman'ın keyfi de gayet yerinde.

Her sabah sevgilisi Tuğba Coşkun ile Bebek sahilinde yürüyüş yapan ve şimdiye kadar yaklaşık 20 kilo veren Orman, rutinine önceki gün de devam etti. Bakalım önümüzdeki ay yapılacak divan kurulu toplantısında görevi kötüye kullanma ve kulübü zarara uğratmaktan dolayı ihracı istenecek olan Fikret Orman, kulüp üyeliğinden atılan ilk başkan olarak tarihe geçecek mi?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.