Meghan Markle'dan itiraf!

Meghan Markle ile Prens Harry’nin özel hayatını ve kraliyetten ayrılıklarını anlatan Finding Freedom adlı kitabı hakkında ses getiren itiraf gündemde.

Meghan Markle'dan itiraf!

Kitabın, Meghan Markle'ın arkadaşlarını kullanarak sızdırdığı bilgilerle yazıldığı iddialarını daha önce yalanlayan Markle, bu defa itirafta bulundu, yazarlar Carolyn Durand ve Omid Scobie'ye bilgileri kendisinin verdiğini kabul etti.

Meghan Markle'ın babası Thomas Markle'ın özel mektubunu izinsiz yayımladığı gerekçesiyle The Mail gazetesine açtığı davada geçen mahkeme belgelerinde, Markle'ın, üçüncü bir kişiye özel bilgilerini iletmesi için izin verdiği açıklandı.

"BABASIYLA İLGİLİ İMAJIN DAHA DA KÖTÜ OLMASINDAN KORKTU"
Markle'ın avukatları, "Düşes'in, babasını terk ettiği, hatta onunla iletişime geçmeye bile çalışmadığı (ki bu yanlıştı) anlatısının medyada tekrarlanacağından endişe duyduğu için bilgileri paylaştığını" anlattı.

MEKTUPTA BABASINA SİTEM VAR
Basında yayımlanan mektupta Markle şu ifadeleri kullanıyordu: "Baba, bu yolu neden seçtin anlamıyorum. Yaptıkların kalbimi milyonlarca parçaya ayırdı. Basına beni aradığını ve düğüne gelemeyeceğini söylediğini anlatmıştın. Beni aramadın bile. Seni sadece korudum, sevdim ve savundum. Yalan söylemeyi ve daha fazla acıya sebep olmayı bırak."

GAZETENİN İDDİASI DOĞRULANDI
Markle, halen özel hayatına saldırı olarak nitelendirdiği, babasına yazdığı mektubun izinsiz yayımlanmasıyla ilgili, The Mail gazetesinin sahibi Associated Newspapers Limited şirketiyle hukuk mücadelesini sürdürüyor. Dava ilk açıldığında da davalı yayın grubu, Markle'ın dava açmasına neden olan bilgilerin benzerlerini arkadaşlarını kullanarak kitabın yazarlarına sızdırdığını iddia etmişti. Yeni çıkan mahkeme belgeleriyle bu iddia doğrulanmış oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.