24. İstanbul Ti̇yatro Festi̇vali̇, sahnelerde ve çevri̇mi̇çi̇ platformda i̇zleyi̇ci̇yle buluşmaya devam edi̇yor

24. İstanbul Tiyatro Festivali’nin fiziki gösterileri yeni COVID-19 tedbirleri sebebiyle güncellenen tarih ve saatlerde sahnelerde izleyiciyle buluşmayı sürdürüyor.

24. İstanbul Ti̇yatro Festi̇vali̇, sahnelerde ve çevri̇mi̇çi̇ platformda i̇zleyi̇ci̇yle buluşmaya devam edi̇yor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş sponsorluğunda düzenlenen 24. İstanbul Tiyatro Festivali, bu hafta hem fiziki hem de çevrimiçi performanslarla izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Fiziki performanslar COVID-19 tedbirleri sebebiyle güncellenen tarih ve saatlerde mekânlarda gerçekleşirken festival programındaki çevrimiçi performanslar online.iksv.org adresinden tüm Türkiye'ye ve dünyaya ulaşıyor. Çevrimiçi gösterim tarihleri 14 Aralık'a kadar uzatıldı.

Festival bu yılki programında pandemiden olumsuz etkilenen yerli topluluklara geniş yer veriyor. Festivalin Yerli Yapımlar Gösteri Sponsoru ENKA Vakfı, festival kapsamında fiziki mekânlarda ve çevrimiçi platformda gösterilecek 20 yerli yapıma destek veriyor. Festivalde izleyiciyle buluşacak bir başka yerli oyun Dumrul ile Azrail ise Tekfen Holding'in Özel Gösteri Sponsorluğu'nda izleyiciyle buluşuyor. Festival programının tamamına ve oyunlarla ilgili ayrıntılı bilgiye https://tiyatro.iksv.org/tr/program adresinde ulaşmak mümkün.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.