İsveç Prensesi üçüncü çocuğuna hamile

İsveç Prensesi Sofia, yeniden hamilelik heyecanı yaşıyor. Hamilelik haberi, Prenses Sofia ile Prens Carl Philip’in Aralık 2020’de corona virüs testlerinin pozitif çıkıp karantinaya girmelerinin ardından geldi.

İsveç Prensesi üçüncü çocuğuna hamile

Kraliyet çifti, aile üyelerinin 23 Ekim'de ölen Kraliçe Silvia'nın kardeşi Walther Sommerlath'ın yasını tutmak için toplanmasından kısa bir süre sonra, kasım ayının sonlarında grip benzeri semptomlar yaşamaya başlamıştı.

Prenses Sofia ve Prens Carl Philip, bebek haberini, kraliyetin resmi Instagram sayfasından duyurdu. Çift, "Mutlu ve heyecanlıyız ve üçüncü çocuğumuzu ağırlamayı dört gözle bekliyoruz. Büyüyen ailemize tüm güzel tebrikler için en içten teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz" dedi.

Mart ayı sonunda ya da nisan ayı başında dünyaya gelmesi beklenen bebek, 4 yaşındaki Prens Alexander ve 3 yaşındaki Prens Gabriel'in kardeşi olacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.