Nazlı geldi Mina’nın fotoğrafları gitti!

14 Nisan 2018'deki düğünlerinden 34 gün önce nişanlısı Mina Başaran'ı uçak kazasında kaybeden Murat Gezer'in 2.5 yıllık yasına son verdiğini Şamdan Plus'ta okumuştunuz.

Nazlı geldi Mina’nın fotoğrafları gitti!

Bülent Cankurt'un haerine göre; Aşk acısını kalbine gömüp sosyetenin sevilen çifti Hakan-Banu Çarmıklı'nın kızları Nazlı Çarmıklı ile flört etmeyen başlayan Murat Gezer'in sevgilisiyle birlikte çekilmiş ilk karesini de önceki gün sizinle paylaşmıştım.

Dün Murat Gezer'in Instagram sayfasına bakarken önemli bir güncelleme yaptığı dikkatimi çekti! Murat Gezer, merhum nişanlısı Mina Başaran'ın Instagram hesabındaki fotoğraflarının biri hariç hepsini silmiş. Siz ne düşünürsünüz bilmem ama ben Gezer'in yanlış bir şey yaptığını düşünmüyorum. Evet, çok acı bir olay yaşadı, nişanlısını kaybetti ama hayat da devam ediyor. Nazlı Çarmıklı, ne kadar anlayışlı olsa da, Murat Bey'in ona karşı sorumlulukları var. Yine de; altında, "Kalbim seninle Masum Meleğim" yazdığı fotoğrafının halen hesabında duruyor olması bence çok anlamlı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.