Sanatseverleri buluşturan sergi

Ünlü fotoğraf sanatçısı Mehmet Gazioğlu’nun geçtiğimiz hafta gerçekleşen sergisinin açılış davetine iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı.

Sanatseverleri buluşturan sergi

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Gerçeğin ve yansımalarının oluşturduğu sürreal atmosferi hayatın derin anlamıyla fotoğraf sanatı üzerinden buluşturan Mehmet Gazioğlu, son sergisi için Hindistan'ı keşfe çıktı. Başarılı işleriyle adından söz ettiren Ayşe Pınar Akalın'ın küratörlüğünde gerçekleştirilen sergi, Bebeköy'deki Backbar'da sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Cemiyet ve iş yaşamının tanınmış simalarının katıldığı sergi davetinde eserler konuklar tarafından tam not aldı. Sanatçının profesyonel kameralarla yakaladığı insan portrelerini dijital ortamda fotoğraf düzenleme program ve uygulamalarıyla dönüştürmesi, her fotoğrafta farklı bir bakış açısı uyandırmayı sağlıyor. Böylece en doğal portreler bile dijital ortamın yorumladığı geometrik düzen ve dokunuşla yepyeni bir boyut ve gizem kazanabiliyor.

Ayşe Pınar Akalın, Mehmet Gazioğlu

Zeynep Gazioğlu

Begüm Gazioğlu Ballı

Pınar Du Pre

Nasuh-Mine Mahruki, Jeff Hakko

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.