Tasarımları çok beğenildi

Cemiyet hayatının ünlü ismi Rezzan Benardete’nin dekorasyon ve iç mimari alanında hizmet veren markası, yeni yerinde açıldı. Açılışa, iş ve cemiyet dünyasından ünlü isimler katıldı.

Tasarımları çok beğenildi

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Dekorasyon, iç mimari, moda, tasarım ve sanat gibi farklı disiplinleri özgün bir anlayışla yorumlayan RB Living Pop-Up Store, Zorlu Center'da bulunan yeni adresinde Rezzan Benardete ev sahipliğinde geçtiğimiz hafta misafirlerini ağırladı. Daha önce Nişantaşı'nda bulunan mağazanın kapanması sebebiyle Zorlu Center ve çevresindeki müşteri ve dostlarıyla buluşan RB Living konuklar tarafından yeni stiliyle hoş karşılandı. Cemiyet hayatından tanınmış simalarının katılımları ile tasarımın sanatla birleşen ürünler, lezzetli ikramlar ve müzik eşliğinde keyifle incelendi. Bu özel açılış gününde Rezzan Benardete'nin dostları onu yalnız bırakmazken, konuklar bol bol alışveriş yapıp, ailelerine ve sevdiklerine hediyeler aldı.

Hande Yılmaz, Aslı Kuseyrioğlu

Aslı Ekşioğlu

Heves Ekici

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.