'Oriental Fashion Show' ilk kez İstanbul'da yapıldı

Oriental Fashion Show Paris, Ruffles Hotel ile gerçekleştirdiği işbirliği doğrultusunda İpekyolu'nun izinden giderek özel bir defile için Boğaz'ın iki tarafını mesken tutan İstnbul'u seçti.

'Oriental Fashion Show' ilk kez İstanbul'da yapıldı

Melih Türk, Soner Gömleksiz

Türk, Rus, Azeri ve Arap tasarımcıların son tasarımlarını podyuma taşıyan defile ile tüm gözler moda, sanat ve kültürün merkezi İstanbul'a çevrildi. Doğu'nun couture ustalığını yansıtan bu defile, bir yandan ev sahibi ve davetli ülkeler arasında tasarım dili, kültür ve ustalık alışverişine olanak sağlarken, diğer yandan modanın olmazsa olmazı zanaatkarlığa övgülerini sundu. 15 yılı aşkın süredir dünyanın dört bir yanında prestijli defileler düzenleyen Oriental Fashion Show, bu kez İstanbullu modaseverlerin karşısına çıktı. Defilede Abed Mahfoud, Basirova Sedaget, Bouchra Filai, Erol Albayrak, Fakhriya Kahlafova, Slava Zaitsev ve Yıldırım Mayruk koleksiyonları podyumda görücüye çıktı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.