Renkli etkinliğe büyük ilgi

Geçtiğimiz hafta Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenen, renkli şovlarıyla dikkat çeken alışveriş etkinliğine cemiyet hayatının ünlü isimleri ilgi gösterdi

Renkli etkinliğe büyük ilgi

Melih Türk

Aslı Özdemir ve Nilüfer Batur ev sahipliğindeki 'Best Gift Fest Alışveriş Balosu' Çırağan Palace Kempinski'de binlerce kişiyi ağırladı. Aston Martin Residences ana sponsorluğunda ve Adnan Bostan Furniture'in katkısıyla Sevgililer Günü'ne özel gerçekleşen alışveriş balosu, birçok ilklerle birlikte renkli şovlarıyla da haftaya damgasını vurdu. Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın Boğaziçi Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu tarafından yürütülen 'İlmek İlmek Projesi'nin desteklendiği bu özel günde 100'ü aşkın marka stantlarıyla birbirinden güzel ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sundu. İç Mimar Gizem Avcıer'in kalp konseptiyle tasarımını gerçekleştirdiği alışveriş balosuna Yada Sushi'nin ikramları lezzet kattı. Ayrıca etkinlikte Tina Jewellery dünyada benzeri olmayan çok özel bir mercan kolyeyi ilk kez sergiledi. Etkinlikte tasarımcı Rabia Yalçın da tamamı elde dokunan, ipek kozasından tasarladığı gelinlikle dikkatleri üzerine çekti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.