İst. '74 Rome özel bir davetle duyuruldu

İstanbul’74 tarafından 2010 yılından itibaren düzenlenen ve her yıl yoğun ilgiyle karşılanan İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali’nin ilk global edisyonu Ist. ‘74 Rome, Demet Müftüoğlu Eşeli, Alphan Eşeli, Delfina Delettrez Fendi ve Nico Vascel

İst. '74 Rome özel bir davetle duyuruldu

The London EDITION'da gerçekleştirilen ve IST. '74 ROME'un ilk global edisyonunun duyurulduğu özel davette, kariyerlerinde imza işleriyle tanınan isimler dikkat çekti. Davete katılanlar arasında White Cube'un kurucusu Jay Jopling, Online Müzayede Evi Paddle8'in kurucusu kürator ve sanat danışmanı Hikari Yokoyama, uluslararası çapta başarılara imza atan Londra merkezli Türk moda tasarımcısı Hussein Chalayan, son dönemde moda dünyasında en çok konuşulan isimlerinden Türk tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, Dünyaca ünlü İngiliz tasarımcı Nicholas Kirkwood, BLK DNM, J.Lindeberg gibi markaların kurucusu İsveçli tasarımcı ve kreatif direktör Johan Lindeberg, İskoçyalı sanatçı ve şair Robert Montgomery, şair, oyuncu ve film yönetmeni Greta Bellamacina ve yeteneğinin yanı sıra tarzıyla da çok konuşulan DJ Mimi Xu gibi isimler vardı.

Nicholas Kirkwood ve Hikari Yokoyama

Demet Muftuoglu Eseli, Melih Yoru and Hussein Chalayan

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.