Yeni marka yüzüne görkemli tanıtım

Ünlü bir ayakkabı markası, gerçekleştirdiği davetle yeni marka yüzünün başarılı oyuncu Meryem Uzerli olduğunu duyurdu. Fenix'teki renkli davete ilgi çok büyük oldu

Yeni marka yüzüne görkemli tanıtım

Melih Türk

Başarılı oyuncu Meryem Uzerli, enerjisi ve kadınlara ilham veren duruşu ile Flo'nun 2019 marka yüzü oldu. Güzel oyuncunun katılımıyla gerçekleşen davette, 2019 ilkbahar-yaz koleksiyon tanıtımı da yapıldı. Fenix'te gerçekleştirilen etkinliğe Meryem Uzerli, Mehmet, Mahmut Ziylan, Sitare Kalyoncuoğlu, Gökhan Çarmıklı, Buse Terim-Volkan Bahçekapılı, Cihan Kamer gibi isimler başta olmak üzere iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen simaları katıldı. Geceye katılan davetliler, modern, birbirinden şık ve renkli ayakkabı koleksiyonunu incelerken, güzel oyuncu Meryem Uzerli, kadınların ayakkabılara olan ilgisini vurgulayarak koleksiyonu misafirlere yakından tanıttı. Uzerli'nin başrolünde olduğu ve ayakkabı stiliyle kadınlara ilham veren markanın reklam filmi ilk defa görücüye çıktı. Flo Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan, yeni sezon koleksiyonu hakkında; "Herkesin ayakkabıcısı olma vizyonu ile çıktığımız yolda bugün Türkiye'nin lider ayakkabıcısı olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.