Yeni sanat mekanı sergi ile açıldı

Acarkent’te Oasis Art Project ve SV Architecture işbirliğiyle hayata geçen sanat ve mimarlık proje alanı, özel bir davet ve sergi ile kapılarını açtı.

Yeni sanat mekanı sergi ile açıldı

ERSİN AL

İstanbul kültür ve sanat hayatı yeni bir mekan daha kazandı: Acarkent Oasis Art Project. Mekan geçtiğimiz hafta özel bir sergiyle açıldı. Aslı Özok, Burcu Yavuz, Nilay Özenbay, Cengiz Yatağan, Koray Akay ve Oğuz Yeşilay'ın eserlerinden oluşan sergi, Ayşe Jaber'in küratörlüğünde sanatseverleri ağırladı. Oasis Art Project'in sergiden elde edilen gelirle SMA hastalığına sahip çocukların tedavisine destek olunması ve bu konudaki farkındalığın artırılması amaçlandı. Ayşe Jaber ve Olgun Yalçın tarafından kurulan Oasis Art Project, Türk ve uluslararası sanatçıları yakından takip ederek bu sanatçılara alan sağlamayı, düzenlenecek sanat konuşmaları ve sergi projeleriyle sanatı hayatın her alanında var etmeyi misyon ediniyor.

Berrin Ak

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.