Kadınlar Günü için özel sergi

Iyilik Için Sanat Dernegi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithafen olusturdugu seçkiyi 39 Kalamıs Marina’da sanatseverlerin begenisine sundu.

Kadınlar Günü için özel sergi

İyilik İçin Sanat Derneği'nin yürüttüğü projelerinde üretilen eserlerden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için oluşturulan bir seçki, Anadolu Yakası'nda yer alan 39 Kalamış Marina'da sergilenmeye başladı. İyilik İçin Sanat Derneği'nin bu yıl 4. dönemine girecek olan 'Pasajda Bir Yıl' projesinde yer alan Badem Kübra Kocalar, Aysun Telli, Tunay Tunç, Seher Bediha Yılmaz, Cansu Kahraman, Hatice Ahmet, Dilan Demirbağ, Merve Topuz ve Elif Aydemir gibi genç sanatçıların yanı sıra ressam Aslı Özok'un da eserlerinden oluşan sergi, Dr. Feride Çelik'in küratörlüğünde düzenlendi. Tamamıyla kadın sanatçılardan ve kadın temasına uygun içeriklerle hazırlanan eserlerden hazırlanan seçki, Anadolu Yakası'nın sanatla buluştuğu yeni mekanı 39 Kalamış Marina'da bir ay boyunca gezilebilecek.

Tuçe Peksayar

Fisun Kapki, Özge Günaydın, Serina Tara



6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.