Gaziantep’te tanıttılar

‘Doku Kumaş Tasarım Yarışması’nın tanıtım toplantısı tekstil sektöründen ünlü isimlerin katılmıyla Gaziantep’te gerçekleşti.

Gaziantep’te tanıttılar

ERSİN AL

Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB) tarafından düzenlenecek 'Doku Kumaş Tasarım Yarışması'nın tanıtım toplantısı, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı A. Fikret Kileci, moda tasarımcısı Dilek Hanif ve Kutnia markasının kurucusu Jülide Konukoğlu'nun katılımıyla Gaziantep'te gerçekleştirildi. Ünlü modacı Dilek Hanif GATHİB Yönetim Kurulu Başkanı A. Fikret Kileci yarışma hakkında detaylı açıklamalarda bulunurken basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. Toplantıda 30 yıldır sektörde olduğunu, İtalyan, Fransız kumaşı kullandığını vurgulayarak Türkiye'deki değerlerin çok geç farkına vardığı özeleştirisinde bulunan Dilek Hanif, şunları söyledi: "2004'te Paris'te ilk yaptığımız defileden sonra İtalyan, Fransız kumaşlarının peşinden gidiyorduk. Oradan daha iyi sonuçlar aldığımızı düşündük. Kendi ülkeme bakmadığımı şu anda görüyorum. Hakikaten çok büyük değerlerimiz var."

Dilek Hanif, Ahmet Fikret Kileci, Serdar Erpamukçu

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.