Ünlü sanatçının eseri Bodrum'da

Jake Michael Singer’ın Murmuration serisinden ‘Horizon Murmur’ heykeli, G-Beyond Yalıkavak’ta özel bir davetle sergilendi.

Ünlü sanatçının eseri Bodrum'da

ERSİN AL

Mar Yapı ile genç sanatçıların yetenekleri ve yenilikçi vizyonlarından ilham alan galeri Muse Contemporary, çağdaş sanata destek için birleşti. Yeni neslin önde gelen multidisipliner sanatçılarından Güney Afrikalı Jake Michael Singer'ın Murmuration serisinden 'Horizon Murmur' heykeli, G-Beyond Yalıkavak'ta sergilendi. Gerçekleştirilen davete Ayşe Pınar Akalın, Ersoy Çetin, Alin ve Yusuf Arslan, Münir ve Selda Özkök'ün yanı sıra cemiyet hayatının önemli isimleri katılım sağladı. Mar Yapı, sanata olan tutkusunu bu kez dünya çapında sergiler düzenleyen ve dünyanın önemli noktalarında heykelleri bulunan ünlü multidisipliner sanatçı Jake Michael Singer'ın 'Horizon Murmur' eseri ile gösterdi. Eser, denizin gökyüzü ile buluştuğu muhteşem manzaraya sahipG-Beyond'da sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Ayşegül Dinçkök


Selda-Münir Özkök



Jack Michael Singer, Ayşe Pınar Akalın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.