Datça'nın ünlü pastanesi artık İstanbul'da

Datça’nın ünlü pastanesi Tonka’nın iş birliğiyle hayata geçirilen Demlique by Tonka, geçen hafta Fairmont Quasar İstanbul’da açıldı.

Datça'nın ünlü pastanesi artık İstanbul'da

MELİH TÜRK

Yağmur Kalyoncu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen cemiyet, sanat ve moda dünyasından isimlerden oluşan seçkin davetlilerin katıldığı etkinlik, akordiyon ezgileriyle başladı. Misafirlere hoşgeldiniz konuşması yapan Fairmont Quasar Istanbul'un Genel Müdürü Nicolas Kipper; otelin açılışında pastane şefi olarak görev alan, ardından Datça'daki Tonka Patisserie'yi hayata geçiren Şef Feray Aydoğdu'nun Demlique by Tonka'ya özel yepyeni ürünler hazırladığını dile getirerek, bu sezon misafirlerini birbirinden renkli sürprizlerin beklediğini söyledi. Şef Feray Aydoğdu tarafından Fransız teknikleriyle hazırlanan günlük pasta, makaron, çikolata ve eşsiz tatların sunulduğu Demlique by Tonka'nın açılış daveti, Sinem Aydıner'in seslendirdiği Fransızca şarkılarla devam etti.

Burcu Şendir

Gülay Kamaz

Elif Yazıcı Girgin

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.