Bodrum'da ralli heyecanı başladı

2021 yılında mahalli statüde gerçeklesen, Türkiye’nin tek ödüllü rallisi, Rally Bodrum, bu yıl ulusal takvimde 2022 sezonunun ilk rallisi olarak gerçeklesti. Rallide heyecan büyüktü.

Bodrum'da ralli heyecanı başladı

MELİH TÜRK

Rally Bodrum, ikinci kez heyecan dolu çekişmelere sahne oldu. Heyecanlı geçen yarışların sonunda, Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası ilk ayağı, Rally Bodrum Toksport WRT takımından Orhan Avcıoğlu - Burçin Korkmaz ekibinin liderliğiyle sonuçlandı. Aynı takımdan Cem Alakoç - Emir Şahin ekibinin ikinci sırada tamamladığı zorlu rallinin üçüncüsü ise Castrol Ford Team Turkiye'den Ali Türkkan - Burak Erdener oldu. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyon Başkanı Eren Üçlertoğrağı'nın katılımı ile gerçekleşen bitiş töreninde, Bodrum'un efsane süngercisi Aksona Mehmet tarafından çıkartılmış süngerlerin kullanıldığı kupalar şampiyonlar ile buluştu.

Erkan Güral


Kerem, Üstün Üstünkaya


Kerem, Ercan Kazaz

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.