Lansman ve ilk imza gününü D&R'da yaptı

Türkiye’nin en büyük kültür ve eğlence platformlarından D&R, ödüllü gazeteci İlker Gezici’nin yeni kitabının lansmanına ev sahipliği yaptı.

Lansman ve ilk imza gününü D&R'da yaptı

ERSİN AL

D&R Kanyon mağazası, İlker Gezici'nin 'Babalığın Kitabını Yazanlar' isimli ilk kitabının lansman ve ilk imza gününe ev sahipliği yaptı. Tanıtım ve ilk imza günü etkinliğinde, İlker Gezici'ye kitapta öyküleriyle yer alan ünlü isimler de eşlik etti. Yoğun ilgi gören etkinlikte, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın yanı sıra sanatçılar Kubat, Soner Arıca, Alper Kul, Mert Turak, Orçun Kaptan, Hakan Altıner, Murat Evgin, Burcu Kara, Damla Cerçisoğlu, Murat Akkoyunlu, Cenk Yüksel ve Serkan Çağrı da Gezici'yi yalnız bırakmadı. D&R Kanyon mağazasında gerçekleşen tanıtım buluşması, kitapseverlerden de olağanüstü ilgi gördü. İmza günü etkinliğinde her yaştan okuruyla bir araya gelen başarılı gazeteci, kitabının yola çıkış hikayesini anlattı.

Murat Akkoyunlu

Alper Kul

Kubat

İlker Gezici, Ahmet Misbah, Neva Demircan

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.