Kadınlara destek için buluştular

Gelecegin mesleklerine yönelik egitimlerle 600 kadına ulasan platform, projelerinde kullanılacak fonlar için gece düzenledi.

Kadınlara destek için buluştular

Kadınların kariyerlerinde ilerlemesini sınırlayan görünmez engelleri tanımlayan 'cam tavanları' yıkmak için Pernod Ricard Türkiye ana sponsorluğunda ve IDEMA iş birliğiyle kurgulanan Brothers Hayata Karışan Kadınlar Platformu için bir fon gecesi düzenlendi. Gecede iş, sanat ve cemiyet hayatından çok sayıda konuk yer aldı. Gecede sahne alan Şevval Sam ile konuklar keyifl i vakit geçirdi. Geceye katılan destekçilerin katkılarıyla daha da güçlenen fon ile platform, katılımcılarının hayata karışmalarına, projelerini gerçeğe dönüştürerek kendi yollarını çizmelerine katkı sağlayacak. Brothers Hayata Karışan Kadınlar Platformu'nun son aşamasındaki projeler arasından seçilenlere aktarılacak fon, kadınların geleceğin mesleklerinde güçlenmesine destek olacak.

Cem-Hülya Kalyoncu

Fulya Nayman

Levent Kızıl

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.